alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Karlshamn Blekinge Sverige

Skilsö 23

  • Skilsö 23
  • Skilsö 23
  • Skilsö 23
  • Skilsö 23
  • Skilsö 23
Säljer nu vår fina båt pga. tidsbrist i och med småbarn.

En Skilsö 23 från 1979. Motor Volvo Penta MD11C, konverterad till sötvattenkylning när jag köpte den 2013. Då renoverades motorn, av Marinimport, Sölvesborg (kvitto finns på ca 15.000kr)
Knapar, lite andra plåtar med mera är utbytta till rostfritt då tidigare ägare jobbade med att svetsa just rostfritt. Gjordes en ordentlig besiktning 2006 av BBR (finns även digitalt). Följer med en pärm med mer eller mindre hela båtens historia, kvitton och så vidare. Ny stävstege 2015. Badstegen ditsatt 2012. Dynor nysydda inne och ute 2012. Omklädda sidor invändigt. Alla lampor är utbytta till led. Kapellet är helt ok. För två år sedan tvättade jag och impregnerade det och lät skomakaren sy på de sömmarna som var dåliga. Behöver kompletteras med nån söm. Bränsletank på 60 liter. Vattentank i plast på 100 liter. Djup 0.65. Stort kylfack, dock inget kylskåp. Stort rejält ankare, med lång ankarlina. Fendrar, tampar med mera. Wallasvärmare som jag inte har fått igång, har inte lagt ner nån energi på det men ska tydligen vara lätta att skruva med. Stod på land förra säsongen men annars har allt funkat kanon. Motorn behöver en service, filter, rem, impeller m.m följer med. Ingår en trailer i ok skick (jag körde båten hem från Tjörn till Blekinge på den kärran), en traktorkärra med 50-handske som de två senaste åren stått stilla, då jag har haft kranbil att lyfta i och upp båten.

Ring eller sms för fler frågor/bilder.

55.000kr prutat och klart!

/Filip, 0709-20 28 54
55 000 kr21 juni 2017
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information